AG1 ingredients / Ingrediënten: De verbazingwekkende waarheid over voedingswaarden... (2024)

advertising

Iedereen die op deze pagina is beland kent AG1 van Athletic Greens waarschijnlijk van horen zeggen, toch? U overweegt waarschijnlijk of u dit vrij dure poeder al dan niet zult kopen. Oké, je weet waarschijnlijk al dat AG1 van Athletic Greens enkele van de meest voedzame ingrediënten in één shake bevat. Maar welke ingrediënten zitten er echt in AG1 by Athletic Greens? En zijn die Athletic Greens ingredients echt zo gezond, of gewoon weer zo’n “superfood-marketingclaim”? We nemen de voedingswaarden van Athletic Greens AG1 onder de loep!

Greens Powder summary:

  • Athletic Greens voedingswaarden voor AG1
  • AG1 ingredients
  • AG1 Spirulina van Athletic Greens
    • Spirulina voedingsstoffen
  • AG1 ingrediëntenlijst
    • AG1 voedingsinformatie van Athletic Greens
    • AG1 Alkalisch, nutriënten-dicht Rauw Supervoedsel Complex
    • AG1 spijsverteringsenzymen Super Paddenstoelen Complex door Athletic Greens
    • AG1 zuivelvrije probiotica 7,2 miljard CFU
  • AG1 Vitamine D3?
  • AG1 ingredients: Mogelijke effecten AG1
  • AG1 Baard van Athletic Greens
  • Niet inbegrepen in AG1
  • AG1 beste prijs

Athletic Greens voedingswaarden voor AG1

Eerst kijken we naar de calorieën en voedingswaarden van een dagelijkse AG1 dosis van Athletic Greens.

12 gram AG1 bevatte:

  • 40 calorieën
  • 4,8 g koolhydraten
  • 4,0 g eiwit
  • 0,0 g vet

Dit is nog niet erg spannend. “Helaas” zit er geen vet in, omdat dit betekent dat de ingrediënten niet altijd optimaal worden geabsorbeerd. We vroegen de uitvinder van Athletic Greens:
Waarom is Omega 3 opgenomen in Athletic Greens? Hier is het antwoord van Chris “The Kiwi” Asheden: Athletic Greens Omega 3

AG1 ingredients

AG1 Ingrediënten (of Athletic Greens ingredients) zoals cocoa, groene thee-extracten en wortelpoeder maken Athletic Greens tot een natuurlijke energieleverancier met een verrassend zoete smaak. Deze ingrediënten klinken in eerste instantie niet spannend, toch? Ik denk dat ik dat net in mijn keuken heb gevonden… Nou ja, geen wortelextract, maar wortelen.
Je moet de smaak van AG1 zelf proberen, want het is moeilijk te beschrijven en het is niet te vergelijken met een andere shake of poeder! Maar om duidelijk te zijn: de smaak van AG1 Athletic Greens is echt hamersmaak! Maar om eerlijk te zijn: ik kan geen van de ingrediënten proeven. Cacao of groene thee? Ik kan er niet van proeven. Maar zoals ik al zei, AG1 heeft gewoon een nieuwe heerlijke smaak! Lees meer over Athletic Greens smaak

Maar dat was slechts 3 van de 76 ingrediënten van de AG1 poeder. Dus wat zit er nog meer in?

Coenzyme Q10 (voor meer energie en anti-aging)
Deze belangrijke vitamine-achtige stof zit al in je lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van uw cellen en het leveren van energie. Heb je het al in je lichaam opgenomen? Huh?

Ja, maar hoe ouder je wordt, hoe minder je lichaam dit co-enzym Q10 kan produceren. Je hebt toch zeker al een van deze Q10 gezichtscrèmes in je hand gehouden en jezelf verteld dat je het nog niet nodig hebt… Dat heb ik tenminste altijd gedaan. Het mooie van Q10 is dat je lichaam al gewend is aan de productie van Q10. Met de extra Q10 inname van Athletic Greens weet het interne geheugen het precies op te slaan voor latere tijden als je het gewoon aanvoert. Dus in tegenstelling tot andere vitaminen of mineralen kan het lichaam de extra coenzymen heel goed opslaan, zodat je een goed kussen krijgt. klinkt goed, of ?

AG1 Spirulina van Athletic Greens

Spirulina (De geheime ster onder de “strong supervoeding” voor uw gezondheid)

Spirulina zeewier en chlorella (ook binnen AG1 van Athletic Greens) wordt helaas steeds duurder door de steeds toenemende vraag. Velen verwerken slechts minimale doses, alleen maar om de term in hun ingrediëntenlijst te houden. Dit is niet het geval met AG1. Spirulina is het nummer één ingrediënt binnen elke AG1 Shake! In een shake portie heb je alle relevante voedingsstoffen van Spirulina om je te voorzien voor de dag! Zo hoort het ook en dat is de enige manier waarop Superfood Greens voor jou zinvol is!

Maar werd Spirulina pas onlangs ontdekt of is het een oud en tot nu toe onherkenbaar voedsel? Wat is spirulina eigenlijk? Het is een blauwgroene zoetwateralg. Hmm… oké…
Zoals vaak het geval is, is spirulina al heel lang aanwezig, en we hebben gewoon de kracht in dit voedsel verkeerd ingeschat. Veel oude culturen, zoals de Maya’s, gebruikten het als een van hun belangrijkste voedselbronnen. Nou, ze zijn nog steeds uitgestorven, maar we willen dit niet toeschrijven aan spirulina…

Spirulina voedingsstoffen

Als je kijkt naar alle voedingsstoffen die spirulina bevat, zul je begrijpen waarom zoveel mensen denken dat het het “perfecte voedsel” is:
Spirulina is ongeveer 60% eiwit. Anders bevat het veel mineralen zoals:

  • Calcium
  • magnesium
  • Fosfor
  • Kalium
  • Ijzer
  • Chroom
  • Koper
  • Mangaan
  • Selenium
  • Natrium
  • Zink

Niet slecht, hè? Dan bevat Spirulina vitamine B-groep, C en E in een samenstelling die ideaal is voor het menselijk lichaam!

Dat is het? Nee, het heeft essentiële vetzuren en aminozuren, botanicals, chlorofyl. Al met al is Spirulina een ontgiftingswonder, dat gelukkig niet spaarzaam wordt gebruikt in AG1 van Athletic Greens

Bezoek https://superfood-greens.com/grijp-dit-speciaal-athletic-greens-aanbod om 5 Reispakketten en een AG1 fles GRATIS bij uw bestelling te krijgen (een waarde van €20)

acerolakersen zit ook in het wonderpoeder. Opnieuw zoiets wat men al gehoord heeft maar toch niet precies weet wat het is… Hier in het punt wat je moet weten over het:

De acerola kers bevat de meest natuurlijke en voor de mens de meest bruikbare vorm van vitamine C die er bestaat. Krijg je al genoeg vitamine C binnen?

Een recent gepubliceerd onderzoek heeft aangetoond dat je vandaag de dag 8 sinaasappels per dag zou moeten eten om genoeg vitamine C te krijgen. Voor onze grootouders was één sinaasappel meer per dag genoeg! Maar we willen het nu niet hebben over de gevolgen van de globalisering en overbevolking?

Maakt het volgens u nog wel uit omdat er aan al het voedsel vitamine C wordt toegevoegd?

WRONG weer!

De zogenaamde “vitamine C” die u in de supermarkten vindt, is een industrieel geproduceerde chemische vervanger die niet te vergelijken is met natuurlijke producten, omdat uw lichaam deze ook niet kan gebruiken.

Zoals ik al zei, de acerolakers worden volgepompt met goede vitamine C en botanicals om het immuunsysteem van je lichaam in een tank te veranderen!

Het is waar, één portie AG1 staat gelijk aan 12 porties fruit en groenten per dag!

Athletic Greens offer augustus 2024*advertising

Maar wat betekent dat voor het lichaam? Dat is waar we naar gekeken hebben in de AG1 bijwerkingen door Athletic Greens.

AG1 ingrediëntenlijst

AG1 van Athletic Greens bevat geen onnodige extra’s, geen ingrediënten om het er cool uit te laten zien in de ingrediëntenlijst. De Athletic Greens ingredients bevatten een hoogwaardige en effectieve combinatie van echte vitaminen, mineralen en wholefood ingrediënten. Hier is een lijst van alle ingrediënten binnen AG1 Athletic Greens:

AG1 voedingsinformatie van Athletic Greens

AG1 aanvullende feiten Hoeveelheid per portie inclusief alle vitaminen en mineralen

AG1 Alkalisch, nutriënten-dicht Rauw Supervoedsel Complex

AG1 Voedingsstofrijke Kruiden, extracten & botanicals

AG1 spijsverteringsenzymen &; Super Paddenstoelen Complex door Athletic Greens

AG1 zuivelvrije probiotica 7,2 miljard CFU

AG1 Vitamine D3?

Er is immers één klein puntje van kritiek. Het gehalte aan vitamine D en K in het lichaam kan niet worden geoptimaliseerd met het Greens poeder. Reden: Vitamine D en K zijn vetoplosbare vitaminen en kunnen daarom niet worden geïntegreerd in een poeder.
Daarom moet u, indien mogelijk, ervoor zorgen dat u voedingsmiddelen met vitamine D in uw dagelijks leven integreert of dat u alleen daarvoor een specifiek supplement gebruikt.

Lees meer over AG1 Vitamine D en hoe je het gratis kunt krijgen in augustus, 2024.

Oh, heel belangrijk: En hier vindt u onze Athletic Greens review, waarin we, naast vele persoonlijke reviews, laten zien welke effecten Athletic Greens heeft op het lichaam na 1, 3, 6 en 12 maanden. Fascinerend! Tot slot vind je ook nog enkele heerlijke AG1 recepten. Een knapperige en gezonde cereal bowl-variant die u gegarandeerd vult.

AG1 ingredients: Mogelijke effecten AG1

Welke ingrediënten zitten er in AG1 van Athletic Greens? En welke voordelen kunnen uit deze ingrediënten worden verkregen? Welk effect hebben de afzonderlijke AG1 ingrediënten na een bepaalde tijd? We hebben gekeken naar bijna elk AG1 Athletic Greens ingrediënt. Hier is de lijst van superfoods, voedingsstoffen, natuurlijke kruiden, spijsverteringsenzymen, extracten & botanicals, en paddestoelen & probiotica die in AG1 poeder van Athletic Greens zitten(momenteel alleen in het engels):
[ninja_tables id=”3808″]

AG1 Baard van Athletic Greens

Een klein verhaal trouwens, dat ik je niet wil onthouden: Mijn zoon heeft me er al een paar keer op gewezen dat ik een “Athletic Greens beard” heb… dat betekent twee groene vlekken op mijn bovenlip… Maar eerlijk gezegd: ik denk dat een Hulkbaard koeler is dan een melkbaard of wat denk jij? Ik geef mijn zoon altijd een klein deel van de shake. Maar niet te veel. Hij zit op de kleuterschool en is nog nooit ziek geweest. Wie kinderen heeft, weet hoe bijna onmogelijk dat is.

Niet inbegrepen in AG1

Hier is een korte notitie over wat NIET is inbegrepen in AG1 van Athletic Greens:
Geen schadelijke chemicaliën, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen, kunstmatige zoetstoffen en geen toegevoegde suiker.

De lijst gaat verder.

Athletic Greens bevat ook geen GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen), alcohol, herbiciden, pesticiden, tarwe, zuivelproducten, gluten, maïs, lactose, sacharose, dextrose, ei, cholesterol, gist, zout, pinda’s of dierlijke producten.

Het is triest, maar je ziet dat zelfs het weglaten van ingrediënten tegenwoordig iets heel bijzonders is. Athletic Greens voelen gelukkig al deze voorwaarden! Met andere woorden, AG1 van Athletic Greens is geschikt voor zowat iedereen.

AG1 beste prijs

Aangezien ik al geruime tijd overtuigd ben van Athletic Greens, kan ik u AG1 van harte aanbevelen! Ook al lijkt de prijs op het eerste gezicht hoog, het is goedkoper dan een kopje koffie per dag… En koffie bevat alleen gebrande koffiebonen in geval van twijfel… En hoeveel gezonder deze shake is in vergelijking met koffie, ik denk niet dat we nu moeten twijfelen, of wel?

Geloof me, als het poeder je niet bevalt (wat niet het geval zal zijn) kun je altijd gebruik maken van je recht op teruggave. ZELFS ALS HET PAKKETJE LEEG IS! Lees meer over AG1 retourgarantie

Hier vindt u een actuele AG1 promo code. Meer dan 76% ten opzichte van de oorspronkelijke prijs is mogelijk. Maar kijk zelf maar eens, want de trucs zijn soms een beetje extreem.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gelimiteerd Athletic Greens Welkomstgeschenk voor eerste keer bestellers
Vandaag is het zover!!! Athletic Greens geeft onze lezers een gratis cadeau*reclame bij elke AG1 bestelling.

  • een AG1 shaker
  • een fles met een jaarvoorraad vitamine D3 K2
  • 5 reispakketten
  • Een bewaarblik
  • Een aluminium doseerlepel voor uw dagelijkse AG1

De vitamine D3-K2 olie is momenteel niet los te koop. Volgens Athletic Greens is één fles voldoende voor een heel jaar en optimaliseert de werking van Athletic Greens Shake weer enorm, omdat veel werkzame stoffen vooral in combinatie met een olie goed kunnen worden opgenomen. En we hoeven het hier niet te hebben over de algemene voordelen van vitamine D2 en K2! Athletic Greens heeft deze actieve ingrediënten zo gedoseerd dat ze perfect passen in de dagelijkse Greens Shake.
Klik hier om naar de korte termijn gratis promotie pagina te gaan:*reclameSla snel toe. We weten niet hoe lang bestellingen met deze Athletic Greens aanbieding gebruikt kunnen worden, maar als de link werkt nog steeds voor u,*reclame moet u zeker toeslaan, want u kunt bijna 50 euro per bestelling besparen door de cadeaus en toch echt praktische Athletic Greens cadeaus bemachtigen die uw Athletic Greens Shake-genot nog verder optimaliseren.

AG1 ingredients / Ingrediënten: De verbazingwekkende waarheid over voedingswaarden... (2024)

References

Top Articles
Live Updates: Kansas City Royals at Los Angeles Dodgers (Game Two)
Arifureta: From Commonplace to World’s Strongest (Anime)
Mickey Moniak Walk Up Song
Why Are Fuel Leaks A Problem Aceable
Canya 7 Drawer Dresser
AllHere, praised for creating LAUSD’s $6M AI chatbot, files for bankruptcy
Skycurve Replacement Mat
Bashas Elearning
Le Blanc Los Cabos - Los Cabos – Le Blanc Spa Resort Adults-Only All Inclusive
What Auto Parts Stores Are Open
Tx Rrc Drilling Permit Query
Walgreens Alma School And Dynamite
Mawal Gameroom Download
Produzione mondiale di vino
Urinevlekken verwijderen: De meest effectieve methoden - Puurlv
Caliber Collision Burnsville
Cnnfn.com Markets
Belly Dump Trailers For Sale On Craigslist
Nutrislice Menus
Velocity. The Revolutionary Way to Measure in Scrum
Metro Pcs.near Me
Poe Str Stacking
Orange Pill 44 291
Harrison County Wv Arrests This Week
Coindraw App
*!Good Night (2024) 𝙵ull𝙼ovie Downl𝚘ad Fr𝚎e 1080𝚙, 720𝚙, 480𝚙 H𝙳 HI𝙽DI Dub𝚋ed Fil𝙼yz𝚒lla Isaidub
3473372961
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Current Time In Maryland
Japanese Pokémon Cards vs English Pokémon Cards
Save on Games, Flamingo, Toys Games & Novelties
Agematch Com Member Login
Grapes And Hops Festival Jamestown Ny
Heelyqutii
Fototour verlassener Fliegerhorst Schönwald [Lost Place Brandenburg]
Telugu Moviez Wap Org
Dee Dee Blanchard Crime Scene Photos
Jack In The Box Menu 2022
Lovely Nails Prices (2024) – Salon Rates
Lake Kingdom Moon 31
Tricia Vacanti Obituary
Mathews Vertix Mod Chart
Hk Jockey Club Result
How to Connect Jabra Earbuds to an iPhone | Decortweaks
Sacramentocraiglist
Iron Drop Cafe
Theater X Orange Heights Florida
Fine Taladorian Cheese Platter
Mlb Hitting Streak Record Holder Crossword Clue
Goosetown Communications Guilford Ct
Unit 4 + 2 - Concrete and Clay: The Complete Recordings 1964-1969 - Album Review
Chitterlings (Chitlins)
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 5981

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.